|
Pazar, 27 Mayıs 2007 |
2007 BAYK Kış Trofesi VII. Ayak'ta Trofe Kupası'nın Sahibi Yarın Belli Oluyor.
Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından altıncısı düzenlenen,
Türkiye’nin tek Yelken Kış Trofesi'nin yedinci ve son ayağı 26-27 Mayıs
2007 tarihlerinde yapılıyor. Ocak – Mayıs aylarında, toplamda 7 ayaktan
oluşan trofeye katılan tekneler, bu uzun soluklu yarışta IRC ve Destek
sınıflarında, 27 Mayıs’ta düzenlenecek Ödül Töreni’ndeki Trofe
Kupası’nı kazanmak için son kez mücadele edecekler.
20 Ocak'ta start alan, BAYK 2007 Kış Trofesi'nde 6 ayakta toplam 15 yarış düzenlendi. VII. ve son ayakta, ilk gün düzenlenen 2 sosis rota sonrasında, trofenin son gününde offshore rota planlanıyor. Yarışlarda, son güne kadar tekneler arasındaki çekişme devam edecek.
45 teknenin yarıştığı BAYK Kış Trofesi’nin VII. ayağında, 27 Mayıs akşamı Bitez Ambrossia Otel'de gerçekleşecek Kapanış ve Ödül Töreni Yemeği'nde, her sınıfta dereceye girenlerle birlikte, Trofe Kupası'nın da sahibi belli olacak.
2007 BAYK Kış Trofesi, Naviga ile birlikte, Koç Allianz Sigorta, Milta Bodrum Marina, Marina Yacht Club, Hotel Karia Princess, Doluca Şarapları, Burgaz Rakı ve Efes Pilsen tarafından desteklenmektedir.
Detaylı bilgi ve katılım için: www.bayk.net;
Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
; T:0252 316 33 85
Trofeden Notlar: BAYK Kış Trofesi’ne, 2002 yılında düzenlenen ilk trofeden bu yana, her ayağında ortalama 20 tekne olmak üzere, 5 yılda toplamda yaklaşık 110 tekne ve 650 yelkenci katıldı.
BAYK Kış Trofesi’ni sırasıyla 2002’de “Sirena”, 2003’de “Singlestar”, 2004’de “Atlantis XII”, 2005’de “Meltem” ve 2006 yılında “Berk” tekneleri kazandı.
Damla Ebussuudoğlu Milta Bodrum Marina Halkla İlişkiler Sorumlusu +90 252 316 18 60 +90 252 316 14 06
Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
|
|
Son Güncelleme ( Pazar, 27 Mayıs 2007 )
|